standarde adoptate

Standarde adoptate

Suntem o companie de comunicatii, care pune in centrul actiunilor sale oamenii cu visele, dorintele si pasiunile lor. Ceea ce urmarim este sa le oferim cat mai multe posibilitati de  comunicare, interesante si accesibile pentru toti. De aceea, suntem in permanenta cautare, dezvoltam, investim si aducem in Moldova noi produse si servicii avansate, pe care le facem usor de utilizat.

Oamenii si comunitatea sunt in centrul universului Orange. Iar pentru a ne asigura ca oferim tot ce e mai bun, am implementat un sistem de Management Integrat, bazat pe 4 domenii: managementul calitatii, al mediului inconjurator, al securitatii informatiei si sanatatii si securitatii ocupationale, obtinand in mai 2011 si 4 certificate ISO cu acreditare internationala in aceste domenii. Astfel, Orange este prima companie de telecomunicatii din Moldova care are implementat un sistem de Management Integrat si detine 4 certificate ISO.

Aici  poate fi gasita declaratia de politica in domeniul calitatii, mediului, sanatatii si securitatii ocupationale si a securitatii informatiei.