responsabilitate sociala

Servicii utile – activitate sustenabila – atitudine proactiva

Scopul activitatii noastre este de a deveni cel mai de incredere operator de telefonie mobila si Internet pentru toti locuitorii Republicii Moldova. Aceasta inseamna ca noi, prin orice activitate pe care o intreprindem:

  • dam dovada de onestitate;
  • suntem corecti si respectuosi cu toti cei cu care interactionam: clienti, angajati, parteneri de afaceri, comunitati, mediul in care operam;
  • tratam cu responsabilitate orice actiune intreprinsa, orice relatie creata si orice promisiune facuta.

Actiunile noastre ce fac parte din strategia de Responsabilitate Sociala Corporativa (RSC)   a companiei Orange nu sunt punctuale sau ocazionale, sunt un mod de a fi si a lucra Orange, un mod incluziv de a actiona, prin care le oferim oamenilor posibilitatea sa se simta parte a comunitatii din care fac parte, sa interactioneze cu membrii acestei societati, punandu-le la dispozitie modalitati simple si accesibile de comunicare, adaptate la necesitatile lor. Avand la activ cea mai mare baza de clienti, noi ne ingrijim zilnic ca familia noastra numeroasa sa se bucure de mijloacele mobile de comunicare pe care le punem la dispozitie in conditii de maxima siguranta si avand acces la toata informatia corecta, pertinenta si utila referitoare la acestea. Noi suntem constienti, ca prosperarea unei intreprinderi este inutila fara implicarea ei in activitatile de dezvoltare a intregii societati, ceea ce ne determina sa ne implicam cu daruire in activitati de dezvoltare comunitara si de binefacere. Oferind un suport calitativ pentru imbunatatirea vietii de zi cu zi a cetatenilor, noi contribuim la cresterea calitatii vietii, la crearea unui climat de incredere si optimism, iar prin eforturile financiare, umane si morale depuse, incurajam proprii angajati, partenerii si societatea sa se inroleze in activitatile sociale, menite sa imbunatateasca cotidianul a cat mai multi oameni. Reprezentand o forta economica, noi utilizam mijloace de productie care respecta mediul, pastrandu-l mai curat, mai verde si mai prietenos, totodata, asigurand calitatea vietii pentru generatiile urmatoare.