Mediu inconjurator

4

Mediu inconjurator

La Orange, impartasim si sustinem demersul societatii in privinta protectiei mediului.

Prin proiectele pe care le derulam, prevenim poluarea si minimizam impactul negativ asupra mediului. Politica noastra in acest domeniu este stabilita in conformitate cu prevederile standardului ISO 14001: 2004 si este tradusa in practica prin actiuni concrete, printre care:

  • identificarea aspectelor de mediu si evaluarea impactului acestora;
  • asigurarea conditiilor de colectare selectiva a deseurilor rezultate din activitatile si procesele noastre, pentru a fi valorificate corespunzator;
  • conformarea cu cerintele legale si alte exigente referitoare la aspectele de mediu ale activitatilor, produselor si serviciilor noastre;
  • reducerea consumului de resurse naturale etc.

In acelasi timp, ne straduim ca echipamentele noastre tehnice sa indeplineasca si chiar sa depaseasca, acolo unde este posibil, standardele de siguranta nationale si internationale. Ne asiguram ca toate produsele comercializate in magazinele noastre sunt in concordanta cu limitele impuse de norme.

Procedurile de colectare a deseurilor de hartie, carton si plastic adoptate de Orange sunt parte a standardului ISO 14001. In acelasi timp, noi consideram ca acestea tin si de responsabilitatea fiecaruia dintre noi de a proteja mediul inconjurator si de a contribui la diminuarea poluarii. Angajatii Orange demonstreaza un comportament responsabil si prin implicarea in diverse initiative de voluntariat, care prevad protejarea mediului inconjurator, cum ar fi participarea la activitati de salubrizare a localitatilor in care ne desfasuram activitatea.